Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Krik-Vig Camping


Krik Vig Camping er omringet af vand og området indbyder derfor til kanosejlads. Ca. halvvejs rundt om pladsen løber Kastet Å, hvor vore kanoer ligger parat til at tage dig med på oplevelser ud over det sædvanlige. Via å-systemet, over søer, gennem mark– og skovområder er det muligt at komme langt nordpå. Uanset om man er til korte ture på timebasis, eller én og flerdags ture, er der mulighed for en god oplevelse på åen. Medbringe en madkurv, hygge sig langs bredden, selv fange sin aftensmad, nyde dyrelivet eller blot lade sig føre med strømmen, er blot nogle af mulighederne.

Der udlejes også cykler til både ældre og unge, på dags- eller ugebasis.Upload dine billeder

   Anmeld Krik-Vig Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97941496 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Krikvej 112, 7770 Vestervig


   Anmeld Krik-Vig Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Krik-Vig Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Krik-Vig Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Krik-Vig Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Krik-Vig Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Krik-Vig Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Krik-Vig Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Krik-Vig Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Krik-Vig Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.