Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Krohavens Familiecamping


Krohavens Familiecamping ligger i et dejligt roligt område med Statens Klitplantage og Stenbjerg Kro som nabo. Det er en tre-stjernet plads med fodboldbane, hoppepude og legeplads. Derudover er der minigolf med 9 baner, indhegning med 3 kælne shetlandsponyer, 3 stk. søde bjerggedder, egern, marsvin og fugle. Stort friareal til afgræsning af medbragte heste.

Børnene har mulighed for at komme en tur med hestevogn efter behov.

2 Km. til landingplads (fiskeleje). Fin strand med det blå flag. Der er gode bade og fiskemuligheder. Der er kiosk, toiletter, museum med redskabshuse og spilhus.

Der er mulighed for leje af kano.Upload dine billeder

   Anmeld Krohavens Familiecamping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97938899 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Stenbjerg Kirkevej 21, Stenbjerg, 7752 Snedsted


   Anmeld Krohavens Familiecamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Krohavens Familiecamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Krohavens Familiecamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Krohavens Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Krohavens Familiecamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Krohavens Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Krohavens Familiecamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Krohavens Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Krohavens Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.