Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Krusaa Camping og Hytter


Krusaa Camping & Hytter er en dejlig familieplads i rolige omgivelser omkranset af skov. Den ligger nord for hovedvejskrydset i Kruså- kun ca. 900 meter fra den dansk-tyske grænse.

På pladsen er der en dejlig legeplads med 2 store hoppepuder, klatretårne, gynger og rutchebaner. Desuden har pladsen et nyt total istandsat cafeteria som har åbent alle helligedage-højtider + sommer/efterår. Der er også en stor opvarmet swimmingpool og børnebassin. Rundt om poolen er der liggestole, borde og stole så man kan nyde det gode vejr når børne bader. Det er gratis at benytte poolen når man bor på campingpladsen. Til dårligt vejr har pladsen en dejlig ny stor opholdsstue med tv.

Hvis familien er mere til spil og konkurrence, har pladsen syd- og sønderjyllands flotteste minigolfbane- kom selv og se!

Pladsen har åbent hele året.Upload dine billeder

   Anmeld Krusaa Camping og Hytter   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74671206 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Åbenråvej 7, 6340 Kruså


   Anmeld Krusaa Camping og Hytter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Krusaa Camping og Hytter.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
30-07-2013 Dårlig camping plads for børn Skrevet af TheisogZille
Krusaa Camping plads kan IKKE anbefales for børnefamilier. Har lige været 1 uge på krusaa camping og det var ikke en god oplevelse. Har 2 unger på 8 og 10 år. Der ligger en lille butik på pladsen og bevars den har ikke det fjerneste af noget slik eller andre små daglig ting man måske lige står og mangler. Deres ismaskine gad man ikke tænde op for torsdag og fredag, så ingen soft is til ungerne de dage. Og nu heller ingen is de andre dage i tidsrummet mellem kl. 11 og 15 DER ER DER NEMLIG HELT LUKKET. Så der kan man hverken købe en is eller mad eller lege en mooncar eller noget. det cafeteria der også ligger der, åbner først kl. 17.30 hver dag. De pragler med at der er 2 hoppepuder osv.....ja der var skam 2 men den ene var i stykker og måtte ikke bruges og den anden var halvflad også.
Det er så frækt syntes jeg at man lukker ned i tidsrummet mellem kl. 11 og 15 så ungerne hverken kan få det ene eller det andet, men bare gå og kede sig....for ja det var jo lige netop det alle ungerne de gjore.

SÅ KRUSAA CAMPING PLADS ER IKKE OG BLIVER ALDRIG EN GOD BØRNE CAMPING PLADS. VI KAN HELT KLART IKKE ANBEFALE DENNE PLADS.


Skriv en anmeldelse af Krusaa Camping og Hytter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Krusaa Camping og Hytter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Krusaa Camping og Hytter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Krusaa Camping og Hytter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Krusaa Camping og Hytter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Krusaa Camping og Hytter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.