Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Kyst Camping Bogense


Kyst Camping Bogense har som den eneste campingplads på Nordfyn pladser, hvor I kan sidde i campingvognen og kaste sten i havet og høre bølgernes brusen, samtidig er der under 2 minutters gang til byens hyggelige bymidte fyldt med spændende butikker.

Lad trygt dine børn løbe og lege på vores legepladser, - pladsen har lækre, sjove og godkendte legepladser. En legeplads for de mindste børn og en for de større børn.

På Kyst Camping Bogense vægtes service og personlig betjening højt, pladsens personale vil gøre vores bedste til at jeres ferie lever op til jeres forventningerUpload dine billeder

   Anmeld Kyst Camping Bogense   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64811443 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Østre Havnevej 1, 5400 Bogense


   Anmeld Kyst Camping Bogense   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Kyst Camping Bogense.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Kyst Camping Bogense. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Kyst Camping Bogense

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Kyst Camping Bogense:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kyst Camping Bogense en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kyst Camping Bogense. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kyst Camping Bogense egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kyst Camping Bogense før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.