Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lægårdens Camping


Lægårdens Camping ligger på Østsjælland ved Faxe på grænsen til Stevns. Pladsen er for børnefamilier som vil se dyr og have ro.

Det er en roligt beliggende campingplads tæt på skov og strand. Der er en stor legeplads med stort legestativ til masser af leg for børn i alle aldre og med mange aktiviteter som to hoppepuder, klatrestativ, svævebane på 25 meter, gynger, petanquebane osv. Der er ydermere Gokarts til udlejning og der er en stor fodboldbane til forskellige spil og leg.

På pladsen er der heste til lettere ridning. Der er heste til begynderen, hvor mor og far hjælper med at trække. Der er heste for lidt øvede og for de erfarne ryttere. Men husk at det er en familieaktivitet. Derudover er der klappegeder, kaniner og høns.Upload dine billeder

   Anmeld Lægårdens Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56710067 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vemmeltoftevej 2 A, Store Spjellerup, 4653 Karise


   Anmeld Lægårdens Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lægårdens Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Lægårdens Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Lægårdens Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lægårdens Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lægårdens Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lægårdens Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lægårdens Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lægårdens Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.