Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lærkelunden Camping


På Lærkelunden finder du en hel speciel hyggelig atmosfære. Arealet er velplejet, parklignende og ligger lige ned til Flensborg Fjord.

Pladsen er anlagt i terrasseform, og udsigten kan nydes fra de fleste pladser. Vi har egen børnevenlig badestrand med badebro. Der fanges til tider mange fisk i fjorden, og det vil naturligvis være muligt at få frosset de friske fisk ned.
Og så er der den gode friske luft, som er blevet undersøgt og klassificeret som ægte kurluft. Mange af vore gæster, heriblandt personer med luftvejsproblemer, har på få dage fået det meget bedre.

Faciliteterne er nye, luksuriøse og funktionelle. Handicapfaciliteter findes ikke meget bedre. Der er svømmehal med tyrkisk dampbad samt separat sauna.Upload dine billeder

   Anmeld Lærkelunden Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74650250 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Nederbyvej 17-25, Rinkenæs, 6300 Gråsten


   Anmeld Lærkelunden Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Lærkelunden Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Lærkelunden Camping. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
19-07-2009 Ikke til alle Skrevet af anonym
Manglede aktivitaeter til boern
fra 13-18 aar.


Skriv en anmeldelse af Lærkelunden Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lærkelunden Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lærkelunden Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lærkelunden Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lærkelunden Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lærkelunden Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.