Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Læsø Camping og Hytteby


Læsø er noget for sig selv. Storladen natur, kilometerlange børnevenlige strande, rent badevand, et rigt fugle- og dyreliv men først og fremmest fred og ro. Alle muligheder for en rigtig familieferie.

Læsø Camping & Hytteby er en hyggelig og familievenlig Plads, nær færge-, fiskerihavn og øens bedste badestrand.
Et godt udgangspunkt når man vil ud for at opleve solskinsøen i Kattegat, I bil, på cykel el. på gå-ben.
Der er 25 hytter, 90 aflukkede telt-pladser og to større arealer for grupper.

Der er selvfølgelig arealer, hvor man kan sætte et badminton-net op, spille lidt bold og røre sig, men fred og ro er pladsens kendetegn. Den er basen man starter fra om morgenen for at opleve Læsø, og stedet man vender hjem til efter en god dag. F.eks. efter en cykeltur rundt på den flade ø (Læsø Camping har egne cykler til udlejning, også tandem- og børnecykler), efter en tur på de vidtstrakte rønner, måske på hesteryg, besøg på saltsyderiet, i museumsgaarden, surfing ved "Stokken" på sydvestkysten, en fisketur på "Bløden Hale" efter fladfisk taget på selvopgravede sandorm eller bare en god badedag og slappen af i en gryde. På vestsiden eller oppe ved Danzigmand, afhængig af vindretningen. Der må være en årsag til, at mange af vore gæster - de fleste faktisk - kommer tilbage. År efter år.

Åbent fra maj-oktoberUpload dine billeder

   Anmeld Læsø Camping og Hytteby   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98499495 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Agersigen 18 A, Vesterø Havn, 9940 Læsø


   Anmeld Læsø Camping og Hytteby   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Læsø Camping og Hytteby.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Læsø Camping og Hytteby. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Læsø Camping og Hytteby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Læsø Camping og Hytteby:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Læsø Camping og Hytteby en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Læsø Camping og Hytteby. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Læsø Camping og Hytteby egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Læsø Camping og Hytteby før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.