Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Løgballe Camping


Hyggelig, mindre familieplads i det pragtfulde naturområde tæt ved Vejle fjord. Skov lige uden for døren, 3 km til stranden. En del af terrænet er udlagt som eng, hvor der om sommeren går ponyer med føl. Pladsen er meget velegnet til børn.

Foruden swimmingpool med børnebassin er der legeplads med hoppepude. Der er legetårn med kæmpe rutchebane, og som noget nyt en mooncarbane. En anden god "legeplads" er bækken der afgrænser pladsen mod vest. Når vejret er til det organiseres der snobrødsbagning. Og det allerbedste: masser af legekammerater!

På boldbanen kan man spille fodbold, volleyball og basketball. Her er også rig mulighed for andre pladskrævende aktiviteter, drageflyvning f.eks. På terrassen foran butikken kan man spille bordtennis. Opholdsstue ligger ud til terrassen. Her er der TV, og man kan få sig et slag billard. Der er også et fodboldspil.Upload dine billeder

   Anmeld Løgballe Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75691200 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Løgballevej 12, Juelsminde Vest, 7140 Stouby


   Anmeld Løgballe Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Løgballe Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Løgballe Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Løgballe Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Løgballe Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Løgballe Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Løgballe Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Løgballe Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Løgballe Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.