Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Løgismosestrand Camping


På Løgismosestrand Camping finder du udover gode læforhold og en hyggelig atmosfære og topmoderne, harmonisk og velbeplantet campingplads direkte til vandet. Pladsen har Danmarks mest moderne badefaciliteter til børn. Der er alt der kræves af en 3 stjernet plads. Der er blandt andet puslerum, familie-, handicaprum, køkken samt vaskerier og opholdstue. Alt er nyt og fremstår i en klasse for sig selv.

På pladsen findes der 2 legepladser, en fra 0-5 årige og en for større børn. På begge legepladser er der bl.a. hoppepuder og gynger.Den store legeplads er helt ny fra år 2008. Imellem campingpladsen og vandet ligger et stort grønt græsareal, hvor der er fodboldbane og legeplads. På arealet er der også mulighed for opbevaring af både. Der er fri bådtræk.

Udover det kan Løgismosestrand Camping byde på en 8 x 16 m. swimmingpool samt specielt indrettet børnebassin 6 x 6 m. Rundt om swimmingpoolen er der en sydlandsk atmosfære, borde, stole samt et væld af solvogne.Upload dine billeder

   Anmeld Løgismosestrand Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64771250 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Løgismoseskov 7, 5683 Haarby


   Anmeld Løgismosestrand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Løgismosestrand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Løgismosestrand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Løgismosestrand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Løgismosestrand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Løgismosestrand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Løgismosestrand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Løgismosestrand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Løgismosestrand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.