Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Løgstør Camping


Løgstør Camping er en trestjernet familieplads, som ligger smukt i kanten af den fredede Kristiansmindeskov. Pladsen ligger kun et stenkast fra Løgstør centrum, hvor der er masser af muligheder. Et hyggeligt og atmosfærisk købstadsmiljø, hvor der er mulighed for at gøre indløb, gå på café, i biografen eller en af byens andre beværtninger. En behagelig atmosfære i det nordjyske. Havnen er ligeledes en oplevelse, som man ikke må gå glip af - det hyggelige miljø er ikke til at stå for.

Året rundt er der arrangementer og aktiviteter på selve pladsen.

Til de små tilbyder pladsen:
* Legeplads til børn
* Hoppepude
* Bade- og soppebasin når vejret tillader det
* Cykler og mooncars

Løgstør Camping holder åbent hele året rundt.Upload dine billeder

   Anmeld Løgstør Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98671051 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skovbrynet 1, 9670 Løgstør


   Anmeld Løgstør Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Løgstør Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Løgstør Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Løgstør Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Løgstør Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Løgstør Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Løgstør Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Løgstør Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Løgstør Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.