Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Løjt Feriecenter


Feriecentret ligger lige ved vandet i Genner Bugt. Indendørs er der bl.a. spillehal, billard, bordtennis, solarium, airhockey og et værksted hvor man kan lave bolsjer, male T-shirts eller deltage i dragebygning. Og så er der Vikingebopladsen, hvor aktivitetslederen lader hele familien leve og bo som vikinger for et par timer. Derudover er der swimmingpool med børnebassin. Fra Løjt FerieCenter er der ikke langt til f.eks. Haderslev, Aabenraa, Legoland osv. Der er også kun en halv times kørsel til Tyskland.

Aktiviteter og faciliteter:
Udendørs swimmingpool, Udendørs børnepool, Legeplads, Restaurant, Strand indenfor 500 meter, Minigolf og gratis entre til Aabenraa Svømmehal i vinterhalvåret. Dyrefold i juni,juli og august.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Løjt Feriecenter   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 70133344 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Sandskærvej 580, 6200 Aabenraa


   Anmeld Løjt Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Løjt Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
12-07-2009 Noglelunde Skrevet af fam.rathsach
Vi lejet et sommerhus hos Novasol, men hvad de glemt at fortælle os var, at det var et feriecenter. Selve huset var nu lækket nok og vi var så uheldig at bo lige op af en masse unge tysker, der spillet højt musik fra morgen til aften, var meget fulde og når vi stod op kunne vi have skrald og knus glas på vores grund. Pool er super fin, men legepladsen på selve feriecenter er livsfarligt, der ligger dog en legeplads ved campingpladsen. Der er mange sten på stranden, så en god ide er et par gode badesko. Vejen til og fra stranden findes der et par stykker af, den ene går gennem en sump som er livsfarlig, den anden er levene af alle de små frøer der lever der. Selve området er dog super lækket, det er dog sidste gang, vi lejer sommerhus der.


Skriv en anmeldelse af Løjt Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Løjt Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Løjt Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Løjt Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Løjt Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Løjt Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.