Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Løkken By Camping


3 stjernet campingplads 300 m. fra Danmarks bedste badestrand og 300 m. syd for Løkken by med masser af aktiviteter.

På pladsen er: special familieafdeling, moderne toilet- og badefaciliteter, frit varmt vand, familiebaderum (betaling), puslerum, køkkener med ovn (frit), opholdsstue med TV, legeplads med hoppepude, rutchebane m.v., handicapfaciliteter, autocamperfaciliteter, butik, selvbetjeningsvaskeri, 125 elstik til campingvogne, trådløst internet med TDC Hotspot.

Løkken by (300 m.) med mulighed for shopping, restaurantbesøg, cafeer, diskoteker m.m.

Aktiviteter i Løkken By: Svømmehal med minivandland (Specialpris), sauna & solarium (500 m.), Action House: Bowling, Go-Kart, Paintball, Pool, Billiard mm. (2 km.), Løkken Golfbane 18 huls og turistgolf 9 huls (2 km.), Bolcheriet (500 m.)

Aktiviteter omkring Løkken: Fårup Sommerland & Aquapark (12 km.), Tivoliland Aalborg (40 km.), Væddeløbsbane (40 km.), Ridning, Fiskeparker i Ingstrup og Gølstrup

Åbent maj-august.
Upload dine billeder

   Anmeld Løkken By Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98991767 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Søndergade 69, 9480 Løkken


   Anmeld Løkken By Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Løkken By Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Løkken By Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Løkken By Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Løkken By Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Løkken By Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Løkken By Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Løkken By Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Løkken By Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.