Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Løkken Familie-Camping


Løkken Familiecamping er en super hyggelig, mindre 3-stjernet familieplads beliggende ca. 800 m fra Løkken og ca. 900 m fra vesterhavet.
Altid med en dejlig ren og klar luft over telte og hytter og med vesterhavets blå bølger lige i nærheden.

Løkken familiecamping byder på masser af muligheder for både hygge, afslapning og aktiviteter for både store og små og de mindste kan få masser af tid til at lege på én af campingpladsens legepladser.

Som børnefamilie, med små børn, kan du ligge på vores specielle børneplads som er indrettet på børnenes vilkår.

I området omkring Løkken kan man bl.a. bade fra den børnevenlige strand, hvor der er livreddere, gå smukke ture, tá på museum eller måske cykel og vandreture i den skønne natur omkring Løkken.
Der er mange gode udflugts muligheder inden for rimelig afstand.
F.eks. Fårup sommerland, Nørdømuseet, Rubjerg knude, børglum Kloster og mange flere.

Løkken by byder også på et rigt handelsliv med spændende specialbutikker, gode restauranter og aktiviteter i gågaden.Upload dine billeder

   Anmeld Løkken Familie-Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98991238 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Løkkensvej 910, 9480 Løkken


   Anmeld Løkken Familie-Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Løkken Familie-Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Løkken Familie-Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Løkken Familie-Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Løkken Familie-Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Løkken Familie-Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Løkken Familie-Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Løkken Familie-Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Løkken Familie-Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.