Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Løkken Klit Camping


Løkken Klit Camping og Hytteby har et kæmpe stort udendørs vandland med opvarmet vand, bølger, vandrutsjebane, børnebassin og super moderne badefaciliteter. Her kan de store og små vandhunde boltre sig i timevis. De små kan more sig i trygge omgivelser i børnebassinet og de store børn kan få en på "grineren", når de går i aktion på vores vandrutsjebane og surfing hill.

På legepladsen kan børnene mødes på lige vilkår og knytte deres ferievenskaber. Løkken Klit Camping og Hytteby tilbyder flere legepladser, hvor der er mange timers underholdning for børn i alle aldre. På legepladserne kan børnene muntre sig med hoppepuder, gynger, sandkasser, klatrestativ og på pladsens centrum en fiskekutter, der er en sand fryd for både piger og drenge.

Futte er hele campingpladsens futtog, som trofast og glad bringer dig rundt på pladsen. Tre gange dagligt kører Futte en gratis rundtur til stor begejstring for især de små børn, som ofte får Futte på hjernen og gerne kører mange ture sammen med Futte. Hvis man ikke vil køre med Futte, kan der lejes mooncars, som børnene kan køre rundt på.

Løkken Klit Camping og Hytteby har tre ansatte, som underholder og aktiverer børnene og barnlige sjæle med ansigtsmaling, børneværksted, skattejagt, børnediskotek og meget andet.Upload dine billeder

   Anmeld Løkken Klit Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98991434 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Jørgen Jensensvej 2, 9480 Løkken


   Anmeld Løkken Klit Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Løkken Klit Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Løkken Klit Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Løkken Klit Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Løkken Klit Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Løkken Klit Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Løkken Klit Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Løkken Klit Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Løkken Klit Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.