Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Løkken Strandgård


Blot 700 meter fra den brede badestrand i Løkken finder du Løkken Strangaard. Her er 40 dejlige feriehuse der omkranser en udendørs swimmingpool. Da feriecenteret ligger midt i Løkken er der masser af liv, og skulle du have lyst til en udflugt, er der kun en kort køretur til f.eks. Blokhus og Fårup Sommerland.

Aktiviteter og faciliteter:
Udendørs swimmingpool, Udendørs børnepool, Legeplads, Restaurant, Strand indenfor 500 meter, Upload dine billeder

   Anmeld Løkken Strandgård   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98991555 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Søndergade 83, 9480 Løkken


   Anmeld Løkken Strandgård   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Løkken Strandgård.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
09-01-2009 Skrevet af bente rismoen
et virkelig triveligt sted at feriere -topp leilighet og vanvittig god beliggenhet i forhold til alt i løkken centrum et meget kozligt sted kan anbefalles til alle som vil feriere i løkken


Skriv en anmeldelse af Løkken Strandgård

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Løkken Strandgård:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Løkken Strandgård en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Løkken Strandgård. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Løkken Strandgård egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Løkken Strandgård før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.