Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lønstrup Camping Møllebakken


Min rolige og atmosfærefyldte campingplads er en dejlig ramme om jeres ferie. Den drives med personlighed, plads til nærvær, fællesskab, bålhygge og afslapning.

Læfyldt og tilbagetrukket, 50 m fra skønne Lønstrup by og med kun 300 m fra Vesterhavet og vidunderlig badestrand, er det den perfekte beliggenhed. Tæt på finder I mange natur- og kulturoplevelser, vandland, golf, hav- og å-fiskeri.

Lønstrup camping er en 3-stjernet plads. Der er gode moderne sanitære forhold, familiebaderum, vaskemaskine og tumbler,
fælleskøkken, hyggelig fællesstue med brændeovn, kiosk, legeplads m. div. legeredskaber.
Faciliteter for autocampere, bålplads, div. arrangementer i højsæsonen.

Sæson fra april til september.Upload dine billeder

   Anmeld Lønstrup Camping Møllebakken   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98960145 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Møllebakkevej 20, Lønstrup, 9800 Hjørring


   Anmeld Lønstrup Camping Møllebakken   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lønstrup Camping Møllebakken.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Lønstrup Camping Møllebakken. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Lønstrup Camping Møllebakken

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lønstrup Camping Møllebakken:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lønstrup Camping Møllebakken en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lønstrup Camping Møllebakken. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lønstrup Camping Møllebakken egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lønstrup Camping Møllebakken før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.