Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lagunen Camping


I det smukke nordjyske naturområde mellem Hals og Hou, direkte ud til børnevenlig badestrand, ligger en af Danmarks bedste trestjernede campingpladser.

En stille og rolig plads med trivsel for hele familien. Lagunen Strand Camping ligger direkte ned til børnevenlig badestrand med det fineste hvide strandsand. Det blå flag er garanti for, at stranden og vandet er rent. Badevandstemperaturen er generelt højere her end ved vestkysten.

Lagunen Strand Camping er kendt for sine mange aktiviteter, bl.a. underholdning fra egen friluftsscene og markedstelt. Østkystens kræmmer- og loppemarked hver lørdag i højsæsonen. Flere legepladser og hoppepuder, minigolf, beach volley, bordtennis, billard, stor Put & Take fiskesø og tamme "klappegeder".

Der er gode indkøbsmuligheder i velassorteret supermarked. Der findes restaurant, grillbar og en hyggelig pub. Tag bare din bærbare computer med, da vi har trådløst internet.Upload dine billeder

   Anmeld Lagunen Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98253055 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Lagunen 8, Hou, 9370 Hals


   Anmeld Lagunen Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lagunen Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Lagunen Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Lagunen Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lagunen Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lagunen Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lagunen Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lagunen Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lagunen Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.