Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lakolk Strand Camping


Lakolk Strand Camping er beliggende i klitterne, direkte ned til en af europas bredeste sandstrande. Stranden byder på mange sportsmuligheder som blandt andet badning, windsurfing, kitebuggy og strandsejlads.

Lakolk Strand Camping er altid et godt mål for en afslappet ferie.

Tilbring din dyrebare ferie på denne topmoderne campingplads. Om du kommer med telt, campingvogn eller mobil-home bestræber pladsen sig på at give dig en afslappet og oplevelsesrig ferie. Du kan også nyde ferien i en af pladsens luksushytter, som alle har terrasse og er komplet udstyret.

I forbindelse med campingpladsen findes der et stort butikscenter med alt, hvad hjertet begærer og med små hyggelige cafeer og restauranter.

Der findes mange gode aktiviteter på Rømø og i kort afstand fra campingpladsen. I kan blandt andet besøge Rømø Lysstøberi, Naturcenter Tønnisgård, Skærbæk Fritidscenter eller Hjemsted Oldtidspark.Upload dine billeder

   Anmeld Lakolk Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74755228 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Lakolk, Kongsmark, 6792 Rømø


   Anmeld Lakolk Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lakolk Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Lakolk Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Lakolk Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lakolk Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lakolk Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lakolk Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lakolk Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lakolk Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.