Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lalandia i Billund


Velkommen til en verden fuld af leg i Skandinavien største ferie- og oplevelsescenter. Nyd det tropiske klima i den gigantiske Aquadome med vandaktiviteter i alle afskygninger og masser af sjov for både store og små. Få fart og spænding i Tornadoen og Octopus Racer vandrutschebanerne, og nyd badelivet, mens de mindste fornøjer sig med de mange vandaktiviteter i børneområderne og aktivitetsbassinerne.

Tag familien med på opdagelse i den imponerende arkade, hvor himlen altid er blå. Her føler man sig hensat til et sted langt syd på og bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker og masser af underholdning for hele familien, bl.a.: Monky Tonky legeland, minigolf, bowlingcenter, sportshal og fitnesscenter.

Oplev også Lalandia Winter World, der byder på et væld af indendørs vinteraktiviteter. Her kan I blandt andet prøve kræfter med en tematiseret skøjtebane, en kælkebakke og en skibakke . Eller prøve de 9 m høje klatrevægge, de sjove Bumper Cars on Ice – radiobiler på glatis eller Lalandia Mining, hvor man kan lede efter ædelstene, hvis det skal være lidt mere roligt.

Book et ophold og slip familiehyggen løs i et helt nyt og moderne feriehus. Vi har feriehuse fra 4 til 8 personer, som alle har egen terrasse og parkeringsplads. Alle ophold i Lalandia er inkl. adgang til Aquadome og slutrengøring.


Se flere billeder her
Upload dine billeder

   Anmeld Lalandia i Billund   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 76149400 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ellehammers Allé 3, 7190 Billund


   Anmeld Lalandia i Billund   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lalandia i Billund.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
08-04-2010 Super ferie Skrevet af JBP
Vi havde en super ferie i Lalandia i Påsken!! Selvom der var mange mennesker, var det aldrig noget problem, for der er god plads og mange forskellige aktiviteter!!
Vi vender helt sikkert tilbage engang næste år :o)
28-07-2009 Super ferie for alle Skrevet af nygaard
Vi var 2 voksne og 4 børn i alderen 1-6 år i 6 personers hus.

Alt er nyt og lyst. Husene er store og lækre indrettet med ALT i udstyr. Centret giver en følelse af at være sydpå, her er masser af aktiviteter og mulighed for sjov eller afslapning.
Monky Tonkyland har cafe, hvorfra forældrene kan holde øje med både store og små klatreaber, (seperat afdeling til de mindste).

Vandlandet er lækkert og fuld af muligheder, dejligt er det især, at småbørnsbassinet er placeret i midten, hvorfra man har godt udsyn til også at kigge efter de større børn.
Skulle man blive træt af centret (tror det næppe), så kan man jo altid tage en tur i Legoland, som ligger i gåafstand af centret.
12-07-2009 ferie med stort! Skrevet af anonym
Netop hjemvendt efter en ferie i Lalandia - billund - kan jeg varmt anbefale stedet til andre. Vi var to voksne + 5 børn afsted i alderen 4- 15 år. Alle morede sig - og vi voksne fik tilmed slappet af. En rigtig god ferie for os alle.


Skriv en anmeldelse af Lalandia i Billund

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lalandia i Billund:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lalandia i Billund en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lalandia i Billund. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lalandia i Billund egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lalandia i Billund før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.