Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby


Øer Maritime Ferieby består som navnet antyder af 7 små øer forbundet af broer. Der er vand overalt rundt om feriehuse og selve centret. Ebeltoft ligger på Djursland, som er en perle af aktiviteter af alle slags. Her er Djurs Sommerland, Ebeltoft Zoo, Skandinavisk Dyrepark og derudover er naturen på Djursland og i særdeleshed i Mols Bjerge fantastisk.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Indendørs legeland, Legeplads, Badminton, Restaurant, Tennis, vandcykler og mulighed for leje af kajak/kano.Upload dine billeder

   Anmeld Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86 34 00 00 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Øerkrogvejen 2, 8400 Ebeltoft


   Anmeld Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Landal Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.