Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Landal Grønhøj Strand


Ved den skønne Grønhøj Strand finder du feriecenteret. Med kun 500 meter til vandet og en belliggenhed midt imellem Løkken og Blokhus er der mange muligheder for sjove udflugter med børnene. På selve centret finder du også mange aktiviteter, og landskabet omkring indbyder i stor stil til vandreture. Feriecenter Grønhøj Strand råder over 160 gode feriehuse på hver 103 m2, der ligger rundt omkring hovedbygningen.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Udendørs swimmingpool, Udendørs børnepool, Legeplads, Restaurant, Supermarked, Strand indenfor 500 meter, Spillehal, trampoliner, tennis og squash.Upload dine billeder

   Anmeld Landal Grønhøj Strand   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98883222 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ingeborgvej 2, 9480 Løkken


   Anmeld Landal Grønhøj Strand   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Landal Grønhøj Strand.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
18-11-2007 helt suverænt Skrevet af anonym
helt i top for børnefamilier med både trampoliner, hoppepuder med mere. også godt for de lidt større børn med minigolf og spillehal, billard og bordtennis. Stort dejligt supermarked i centerbygningen, med absolut rimelige priser.
svømmehallen helt i top.


Skriv en anmeldelse af Landal Grønhøj Strand

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Landal Grønhøj Strand:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Landal Grønhøj Strand en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Landal Grønhøj Strand. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Landal Grønhøj Strand egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Landal Grønhøj Strand før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.