Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Landal Rønbjerg


Rønbjerg Feriecenter er centralt beliggende i de smukke omgivelser, der kendetegner Limfjordslandet. Du kan se frem til et dejligt ophold på Rønbjerg Feriecenter – uanset om du foretrækker at nyde naturen eller du hellere vil benytte dig af de faciliteter, der findes på Rønbjerg Feriecenter.

Rønbjerg Feriecenter er et yderst populært feriested, ikke mindst blandt børnefamilier. Foruden et stort badeland findes her et legeland, et 3D Laser Center hvor der bliver udkæmpet drabelige ”kampe”, vandsportsaktiviteter og meget, meget mere. Fitness og wellness er blandt de yderligere tilbud, du finder på Rønbjerg Feriecenter. Der er med andre ord ingen risiko for, at der nogen der kommer til at kede sig under opholdet på Rønbjerg Feriecenter.

På Rønbjerg Feriecenter kan du vælge mellem 4 forskellige boligtyper. Uanset hvordan du foretrækker at tilbringe din ferie på Rønbjerg Feriecenter, kan du frit vælge mellem de feriehuse og hytter, Rønbjerg Feriecenter tilbyder.

Indendørs/Udendørs Badeland · 2.000 m² stort subtropisk badeland
· Vandrutschebaner
· Modstrømskanal
· Bølgebassin
· Spabade både inden- og udendørs
· BørnebassinUpload dine billeder

   Anmeld Landal Rønbjerg   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 70250444 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Livøvej 80, 9681 Ranum


   Anmeld Landal Rønbjerg   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Landal Rønbjerg.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
16-10-2012 Slidt, slidt, slidt Skrevet af anonym
Netop hjemkommet fra Rønbjerg må vi konstatere at børn og voksne er enige: "Der tage vi ikke hen igen". Badelandet, som er det centrale omdrejningspunkt er bare ikke godt nok. For det første er vandet slet ikke varmt nok i det centrale bassin, så alle flygtede ind i det varme bassin sammen medALLE de andre. det var ikke en fornøjelse. Så børnede gad slet ikke bade de sidste dag var var der. Ganske forståeligt for den kolde oplevelse startede var bruserne i omklædningen, og man fik først rigtig varmen igen, når man havde fået tøj på efter en kort badetur.
Legelandet er i utrolig dårlig stand og ser ikke ud til at blive vedligehold. personale i legelandet er stort set ikke-eksisterende og det er svært at få at vide, hvornår der egengtlig lavdes hvad.
Det positive er hytterne efter restaureringen. Nu kan man være her og der er god plads til to familier i en hytte, Fodboldgolf er også et fint indslag.
Konklusionen bliver bare, at når det nu er badelandet man kommer efter, så skal det være i orden, og det er det bare ikke .. vi kommer ikke igen.
30-07-2010 "Klorforgiftning" Skrevet af anonym
Vi har besøgt det for nyligt renoverede Rønbjerg feriecenter. Huset var rigtigt fint, men legeland og badeland har vi ikke haft en speciel god oplevelse med.

Vandlandets opbygning var helt perfekt, men der var så meget klor i vandet, at min datter fik udslæt over hele kroppen. Jeg kunne på trods af svømmebriller heller ikke holde ud at svømme i motionsbassinet, da det var meget ubehageligt at få vandet omkring mund og næse. Vi mødte desuden andre folk i omklædningsrummet, der havde samme problemer med udslet. Så nu står den på behanding med hydrocortison for at mindske kløen. Det er jo noget af et ferieminde og vandlandet er jo sådan set hovedattraktionen der. Det skal siges at vi ikke tilbragte mange timer i vandet, så der skal ikke så meget til. Vi har før været i Lalandia, svømmer tit i svømmehallen osv., men har aldrig oplevet noget som det her før.

Deres legeland mombasa var yderst kedeligt, og de ''aktiviteter'' der var der, var på ingen måde faciliteret af medarbejderen der. Aktiviteten 'vandfarve' bestod af at der stod frver og pensler fremme, og man så selv måtte finde medarbejderen og bede om papir at male på, selv hente vand til at skylle penslerne i osv. Ikke noget mindre børn selv kan finde ud af. Det koster 50 kr at få adgang til legelandet, hvor der er en smule klatrestativ og nogle kugler samt en bane med lidt mooncars. Herudover skal man huske pengene, for der var opstillet airhockey, var elektriske biler man kunne køre i på banen og andre spillemaskiner, der alt sammen kostede penge - selvom vi havde betalt for at komme ind. De fleste af aktiviteterne dernede kostede også penge (bolchekogning, lave din egen badge osv.. Ikke aktiviteter der fandt sted den dag vi var der). Du betaler altså gode penge for at komme til feriecentret, penge for at komme i legelandet, men igen penge for at prøve eller deltage i noget derinde. Desuden lå legelandet ligesom afsondret fra resten af centret.
23-09-2008 Fedt - hvornår igen? Skrevet af Vibeke
Vi var afsted i en weekend - og nød det virkeligt. Deres indendørs legeland er noget helt specielt. Der er klatreland, hvor børnene kan klare sig selv - og hvor der er plads til far og mor hvis ikke børnene vil helt selv.
Der er fine aktiviteter for børnene uden at det koster det store (eller er helt gratis).
Vi har tidligere været i søhøjlandet (også DanParks) men det er da noget helt andet...
Maden, der kan købes er helt fin - men det er lidt ærgeligt som børnefamilie, at morgenmad er fra 8.00. Det er sent når de står op kl. 6.
Prøv Globus menuen - den er helt perfekt til alle aldre. Snurre menuen er noget mere "mainstream"...


Skriv en anmeldelse af Landal Rønbjerg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Landal Rønbjerg:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Landal Rønbjerg en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Landal Rønbjerg. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Landal Rønbjerg egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Landal Rønbjerg før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.