Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Landal Søhøjlandet


Landal Søhøjlandet ligger lige midt i Søhøjlandet og med en belliggenhed tæt på både Silkeborg og Århus. Men bliver du på centeret, er der også masser af oplevelser. Badelandet er helt nyrenoveret, og når børnene bliver trætte af vandet, kan de afslutte dagen i det indendørs legeland. Dayz Silkeborg har som det eneste feriecenter i Danmark en vaskeægte skibakke.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Indendørs legeland, Legeplads, Bowling, Badminton, Restaurant, Pay and play golf, skicenter og ridecenter.Upload dine billeder

   Anmeld Landal Søhøjlandet   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 70250333 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Lille Amerika 10, 8883 Gjern


   Anmeld Landal Søhøjlandet   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
ingen rating
Brugernes vurdering af Landal Søhøjlandet. 0 brugere har stemt.


Der er endnu ingen anmeldelser af Landal Søhøjlandet. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Landal Søhøjlandet

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Landal Søhøjlandet:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Landal Søhøjlandet en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Landal Søhøjlandet. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Landal Søhøjlandet egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Landal Søhøjlandet før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.