Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Langå Camping


Langå Camping er en rolig trestjernet familieplads, beliggende i fredet skov midt i et attraktivt naturområde med gode fiskemuligheder. Langå Camping er en lille, hyggelig campingplads, der ligger på et overskueligt stykke jord mellem Gudenåen og Langå by – med et parcelhuskvarter som nabo. Selvom det er vinter, og det er så som så med fiskeriet ved åen, er belægningen omkring 70 procent.

Der er teltplads direkte ned til Gudenå. Pladsen er åben hele året, har stor legeplads, nye toilet og køkken-faciliteter, og er handicapvenlig.

Til børnene har pladsen legeplads, bordfodbold, billard, minigolf. For de voksne arrangerer festudvalget fester og aktiviteter året rundt. Blandt andet grisefest og banko om sommeren.
Upload dine billeder

   Anmeld Langå Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86461302 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skovallé 16, 8870 Langå


   Anmeld Langå Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Langå Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Langå Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Langå Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Langå Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Langå Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Langå Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Langå Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Langå Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.