Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ledetgård Camping og Motel


Ledetgaard familiecamping er en rolig og hyggelig plads beliggende i grønne og landlige omgivelser og alligevel kun 2,5 km til Løkken centrum.

Pladsen danner rammerne for en ferie i præcis det tempo du/I ønsker, her er fred og ro kun tilsat fugle kvidren men også mulighed for at tage sig en dukkert i pladsens pool. Pladsen har pæne familiebaderum, køkken, opholdsstue, bålplads, legeplads og swimmingpool.

Pladsens personale vil ikke altid være på pladsen men kan træffes per telefon, derfor finder du/I selv en plads hvor der er ledigt og vi tilbyder til gengæld en overnatningspris som er helt i bund!Upload dine billeder

   Anmeld Ledetgård Camping og Motel   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98996014 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Løkkensvej 898, 9480 Løkken


   Anmeld Ledetgård Camping og Motel   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ledetgård Camping og Motel.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ledetgård Camping og Motel. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ledetgård Camping og Motel

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ledetgård Camping og Motel:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ledetgård Camping og Motel en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ledetgård Camping og Motel. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ledetgård Camping og Motel egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ledetgård Camping og Motel før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.