Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lemvig Strand Camping


Pladsen der danner rammerne for den perfekte ferie for hele familien.
Alle muligheder for naturelskere i de rolige og smukke omgivelser. Direkte ved Limfjorden, med gode bade- og surf muligheder. Få hundrede meter fra Lystbådehavn, restaurant og 18-hullers golfbane. Ad en 2 km smuk gå/cykelsti langs vandet kommer man til idylliske Lemvig. 10 km og man er ved Vesterhavet.

På pladsen: Svømmehal med stort bassin, børnebassin, spa, tyrkisk bad og sauna. Moderne servicebygninger med familiebaderum, børneafdeling, puslerum, spabad og massagestol. TV-stue, møntvask, køkkener, fælles grill, Internetadgang, trådløst Internet, kiosk, minigolf, beachvolley, tennis, boldbane, legeplads med bl.a. 2 hoppepuder, go-carts m.m., spillerum med poolbord, airhockey, fodboldspil m.m. Cykeludlejning. Hytter og campingvogne til udlejning. I juli arrangeres forskellige aktiviteter.

Tæt på: Vesterhavet, Jyllands Akvariet, Kystcentret, Sneglehuset, Mønsted Kalkgruber, Hjerl Hede, Legoland, Løvepark m.m.Upload dine billeder

   Anmeld Lemvig Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97820042 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
VINKELHAGEVEJ 6, 7620 LEMVIG


   Anmeld Lemvig Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lemvig Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Lemvig Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Lemvig Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lemvig Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lemvig Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lemvig Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lemvig Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lemvig Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.