Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Limfjords Camping og Vandland


Limfjords Camping & Vandland er en børnevenlig familieplads, hvor hygge og ”fart over feltet” aktiviteter går hånd i hånd. Med de mange træer og buske falder Limfjords Camping & Vandland godt ind i den skønne midtjyske natur. De danner en naturlig grøn indhegning af pladserne og giver dejlig læ.

Der er legepladser for både små og større børn. Og børnene kan slet ikke holde sig i ro, når de får øje på legepladsens hoppepuder, rutsjebaner, gynger karruseller og ikke mindst den MEGA store og flotte ridderborg, som udfordrer børnenes fantasi. Vores fodboldbane og beach volleybane ofte stedet, hvor børene og de unge morer sig helt vildt med deres nye kammerater og i mange tilfælde også med deres forældre. Her er der fuld fart over feltet og et herligt socialt samvær.

Børnene kan få en gratis tur i togvogn rundt på pladsen. Togvognen bliver trukket af campingpladsens traktor til stor fornøjelse for børnene, som i mange tilfælde er vældigt fascineret af både køreturen og den brølende traktor.

På Limfjords Camping & Vandland vil du føle dig som en fisk i vandet, når du i timevis boltrer dig i vores indendørs vandland. Uanset årstiden og vejret kan du altid søge ly i det dejlige blå vand. Det opvarmede vand er en eventyrlig legeplads for fartglade vandhunde, legesyge spillopper og livsnydere i alle aldre. I ugerne 28-32 er der en livredder i vandland hver dag, fordi vi gerne vil øge badesikkerheden i den periode, hvor der er flest besøgende.Upload dine billeder

   Anmeld Limfjords Camping og Vandland   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97560250 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ålbæk Strandvej 5, Lihme, 7860 Spøttrup


   Anmeld Limfjords Camping og Vandland   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Limfjords Camping og Vandland.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Limfjords Camping og Vandland. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Limfjords Camping og Vandland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Limfjords Camping og Vandland:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Limfjords Camping og Vandland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Limfjords Camping og Vandland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Limfjords Camping og Vandland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Limfjords Camping og Vandland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.