Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lohals Camping


Lohals Camping ligger midt i den idylliske havneby, Lohals og samtidig lige ved strand og skov. Pladsens parklignende indretning byder på en intim atmosfære i et dejligt miljø. Her findes bl. a. områder med fred og ro, udfoldelsesmuligheder for børn, teltområde, autocamperplads, område til grupper samt hyggelige campinghytter til udlejning.

På Lohals Camping findes 18 hullers minigolfbane, boldbaner, legepladser for store og små med blandt andet hoppepude og mooncars, bålsteder, opholdsrum, bordtennis, grillplads, m.m. Ved stranden findes boldbaner, tennisbane og bålpladser. Skov- og naturstyrelsen sørger for brænde. Det er tilladt at tænde bål på campingpladsen. Benyt pladsens nye bålplads, ved naturlegepladsen eller lån et af de transportable bålsteder.Upload dine billeder

   Anmeld Lohals Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62551460 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Birkevej 11, Lohals, 5953 Tranekær


   Anmeld Lohals Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lohals Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Lohals Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Lohals Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lohals Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lohals Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lohals Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lohals Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lohals Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.