Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lundeborg Ny Camping


Lundeborg ny Camping er en lille hyggelig, børnevenlig familieplads, beliggende direkte ved Lundeborg strand, som er en af Fyns smukkeste og bedste badestrande, naturligvis med det Blå flag og badebro. Der er bålplads på stranden.

En god legeplads til de mindste, har vi også, hvor der forefindes mooncar, stor trampolin, legehus med rutsjebane, gynger, vippedyr, m.m. 100 meter fra pladsen findes en boldbane.

100 m. fra pladsen ligger også Lundeborgs berømte fiskeri og lystbådehavn, hvor der hersker en helt speciel atmosfære som bør opleves. Der findes også små beværtninger og butikker.

Campingpladsen er udstyret med alle de faciliteter, der hører til en 3-stjernet plads, herunder handicapfaciliteter, familierum, puslerum og selvfølgelig køkken og vaskeri. Der er el.-tilslutning på alle pladser. På campingpladsen findes et hyggeligt grønt område, som kaldes "Hønsegården".

Pladsen har åben fra april til september.Upload dine billeder

   Anmeld Lundeborg Ny Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62251499 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Gl. Lundeborgvej 10-12, Lundeborg , 5874 Hesselager


   Anmeld Lundeborg Ny Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lundeborg Ny Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Lundeborg Ny Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Lundeborg Ny Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lundeborg Ny Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lundeborg Ny Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lundeborg Ny Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lundeborg Ny Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lundeborg Ny Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.