Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lundeborg Strand-Camping


Den østlige side vender mod stranden og den vestlige mod skov og marker. Alle faciliteter er centralt placeret, og der er toiletbygninger på begge sider. Pladsen ligger ned til en dejlig børnevenlig badestrand med egen badebro.

I pladsens TV stue er der billiard, airhockey og spillemaskiner. Ovenpå er den supermoderne Net-Cafe placeret.

Legepladsens største succes er uden tvivl den store hoppepude på 9 x 12 meter. Ved legepladsen er der minigolf, med 18 spændende baner, hvor familien altid kan få et par timer til at gå på en nærværende måde, i hinandens selskab.

Sidst ankommet er pladsens "Hygge-Tanter" de to Vietnamesiske hængebugsvin "Øffe" og "Møffe" som ses på billederne. Der er desuden hestehold som nærmeste nabo til campingpladsen, dette nyder også stor opmærksomhed hos campisterne.Upload dine billeder

   Anmeld Lundeborg Strand-Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62251450 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Gl. Lundeborgvej 46, 5874 Hesselager


   Anmeld Lundeborg Strand-Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lundeborg Strand-Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Lundeborg Strand-Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Lundeborg Strand-Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lundeborg Strand-Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lundeborg Strand-Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lundeborg Strand-Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lundeborg Strand-Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lundeborg Strand-Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.