Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lyngholt Familiecamping


Oplev Lyngholt Familiecampings hyggelige og rolige atmosfære. I højsæsonen, hvor pladsen tilbyder et spændende ugentligt aktivitetsprogram, præges pladsen af børnefamilier.

Den ideelle beliggenhed tæt på spændende seværdigheder og 5 minutters bilkørsel til sandstrand giver alle muligheder for en uforglemmelig ferie. Charmerende teltområde med bilfri afdeling.

Lyngholt Familie Camping tilbyder dig og din familie mange forskellige og spændende aktiviteter i børnenes skoleferie. Heriblandt kan nævnes: Snobrødsbagning, vaffelbagning, fælles grillaften, fiskedam for alle mindre børn, grisefest, ridning (både til voksne og børn), vandaktivitet, tegnetime og fodboldturnering (minimumsalderen for at deltage er 10 år).

Af børnefaciliteter på pladsen kan nævnes: Børneaktivitetsrum for mindre børn med boldebad, store legepladser, boldbane og petanque, bordtennis indendørs og udendørs, udendørs og indendørs bordfodbold og airhockey.Upload dine billeder

   Anmeld Lyngholt Familiecamping   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56480574 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Borrelyngvej 43, 3770 Allinge


   Anmeld Lyngholt Familiecamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lyngholt Familiecamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Lyngholt Familiecamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Lyngholt Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lyngholt Familiecamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lyngholt Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lyngholt Familiecamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lyngholt Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lyngholt Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.