Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lysabildskov Camping og Feriecenter


Lysabildskov Camping og Feriecenter er en rolig, hyggelig og grøn familieplads med mange aktiviteter. Pladsen ligger i naturskønne omgivelser med 600 meter til havet, hvor der er gode fiskemuligheder og hvorfra man kan se til Ærø og Fyn i klart vejr. Der er mange muligheder for cykel og vandreture i naturen og gode udflugtsmuligheder.

På campingpladsen er der stor opvarmet swimmingpool med børnebassin, der er rutschebaner, klatrevæg og flere andre aktiviteter. Der findes boldbaner, basketball og beachvolley, derudover er der hoppepude og svævebane. Pladsen har også tennisbaner og boccia/petanqebane. Der er bålplads og overdækket grillplads med borde og bænke. Hvis I ikke selv vil lave mad er her grillbar, hvor der sælges burger - pølser og andre grillretter.

Skulle det blive dårligt vejr er der mulighed for at komme i solarier - spabad - sauna.

Pladsen har en moderne butik med dagligvarer, campingartikler, legetøj m.m.Upload dine billeder

   Anmeld Lysabildskov Camping og Feriecenter   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74404398 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skovforten 4, 6470 Sydals


   Anmeld Lysabildskov Camping og Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Lysabildskov Camping og Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Lysabildskov Camping og Feriecenter. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Lysabildskov Camping og Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lysabildskov Camping og Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lysabildskov Camping og Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lysabildskov Camping og Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lysabildskov Camping og Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lysabildskov Camping og Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.