Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Møllers Camping


Møllers Camping er en stor naturgrund med naturlige skel og terrænforskelle som skaber en enestående mulighed for at give gæsterne den frihed og rum de fleste sætter højt. Ved ankomsten til pladsen har man selv mulighed for at være med til at vælge sin plads, pladserne er ikke opdelt i båse, men naturligt indpasset i terrænet. Der er flere områder på pladsen der er helt unikke for både campingvogne og telte. For teltliggere der enten er i bil eller på cykel, kan vi tilbyde de flotteste teltpladser, midt i naturen og uden at der er langt til faciliteter.

Pladsen har en del moderne sanitære bygninger og mange faciliteter. Vi har en lille børnevenlig legeplads til ære for de små, samt volleyboldbane til alle aldre. På pladsen er der yderligere 14 geder, som er van til at omgås børn og voksne. Derudover ligger vi lige op til vandet, hvilket ligger op til leg i det dejlige danske hav. Ned til havet er der en badebro.
Møller’s Campingplads ligger op til hygge, og er et naturligt grundlag for en god ferie med familien i det danske sommerland.Upload dine billeder

   Anmeld Møllers Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74405321 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Østerbyvej 51, Kegnæs, 6470 Sydals


   Anmeld Møllers Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Møllers Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Møllers Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Møllers Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Møllers Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Møllers Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Møllers Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Møllers Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Møllers Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.