Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Møllers Dueodde Camping


Midt i naturen på Dueodde finder I dette ferieparadis, med personlig service og faciliteter i topklasse. For børnefamilierne har pladsen mange gode aktiviteter.

Belliggenheden ved en af Danmarks bedste badestrande og pladsens meget høje standard, giver Jer de bedste muligheder for en vellykket campingferie på Bornholm, hvad enten I kommer med telt, camplet, campingvogn - eller vælger at leje en af pladsens hyggelige og bekvemmelige hytter.

På pladsen er der swimmingpool med børnebassin, opvarmet med solenergi. For børnene er der en dejlig legeplads, og "Moon-cars" i forskellige størrelser. På pladsen er der minigolf, samt en fin tennisbane med kunstgræs. 3 km til 18-hullers golfbane, og I finder 3 andre baner inden for 30 km.

I den omkringliggende natur er der rige aktivitetsmuligheder for hele familien, hvadenten man er til traveture eller cykelture ad de finde cykelveje som findes i området. Vil I ikke selv medbringe cykler, har pladsen cykeludlejning.

Upload dine billeder

   Anmeld Møllers Dueodde Camping   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56488149 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Duegårdsvej 2, Dueodde, 3730 Nexø


   Anmeld Møllers Dueodde Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Møllers Dueodde Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Møllers Dueodde Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Møllers Dueodde Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Møllers Dueodde Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Møllers Dueodde Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Møllers Dueodde Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Møllers Dueodde Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Møllers Dueodde Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.