Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Mørkholt Strand Camping


Mørkholt Strand Camping er en velholdt campingplads, hvor ægte oplevelser tæller mest. Der er varieret natur, store seværdigheder og sjove aktiviteter.

Der er 2 store legepladser på pladsen til de større børn og 2 legepladser for de lidt mindre børn. Der er 3 store hoppepuder, legehuse med klatremuligheder og andre aktiviteter, boldhus. Og så kan børn og barnlige sjæle bygge lige hvad hjertet begærer med kæmpe legoklodser.

De større børn eller voksne, skal bestemt heller ikke kede sig: Pladsen har fodboldbane, Beachvolleybane, Basketballbane, bordtennis og bordfodboldspil. Der er rig mulighed for at lege, uanset alder.

Pladsen har Swimmingpool på 250m2, med børnebassin på 36m2. De 2 opvarmede bassiner give både badesjov og afslapning for hele familien!

Du har også mulighed for at udfordre din familie eller venner til et spil minigolf. Mørkholt Strand Campings minigolfbane har 15 baner med forskellige forhindringer.Upload dine billeder

   Anmeld Mørkholt Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75959122 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hagenvej 105 B, Gårslev, 7080 Børkop


   Anmeld Mørkholt Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Mørkholt Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
02-04-2014 skøn swimmingpool Skrevet af Jette K
Børn bør dog være ifølge med voksne da der ingen livredder er.


Skriv en anmeldelse af Mørkholt Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Mørkholt Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Mørkholt Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Mørkholt Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Mørkholt Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Mørkholt Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.