Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Marielyst Feriecenter


Marielyst på Falster er et skønt og meget livligt sted om sommeren, og der er mange oplevelser for børn i omegnen bl.a. Bon-Bon Land og Knuthenborg Safaripark. Marielyst Feriecenter ligger blot 100 meter fra en dejlig børnevenlig strand. Nogle af husene er helt nyrenoverede.

Aktiviteter og faciliteter:
Legeplads, Strand indenfor 500 meter, Dyrefold.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Marielyst Feriecenter   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54130022 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland

Adresse og kort:
Bøtøvej 111, 4873 Væggerløse


   Anmeld Marielyst Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Marielyst Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Marielyst Feriecenter. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Marielyst Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Marielyst Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Marielyst Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Marielyst Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Marielyst Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Marielyst Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.