Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Marienlyst Camping


Marielyst Camping ligger midt i badebyen Marielyst, tæt på forretninger og restauranter, og alligevel er der kun fem minutters gang til den store badestrand. Marielyst Camping er en mindre voksen- og familieplads.

Pladsen har fået to stjerner efter Campingrådets klassifikation. Endvidere har pladsen fået tildelt Den Grønne Nøgle, da pladsen har en miljøbevidst profil og dagligdag.

Marienlyst Camping ligger midt i badebyen Marielyst, hvor indbyggertallet vokser med mange tusinde hver sommer. Campingpladsen er en fredelig oase væk fra trafik og de mange mennesker. Musik og bægerklang er også en del af livet i Marielyst, og det finder du på hovedgaden lige udenfor pladsen. Pladsen har derfor mange besøgende, der sætter pris på, at byens mange tilbud ligger i gåafstand.

Knuthenborg Safaripark ligger en lille times kørsel fra Marielyst. Tag børnene og de voksne med på en safaritur.Upload dine billeder

   Anmeld Marienlyst Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54135307 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Marielyst Strandvej 36, 4873 Væggerløse


   Anmeld Marienlyst Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Marienlyst Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Marienlyst Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Marienlyst Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Marienlyst Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Marienlyst Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Marienlyst Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Marienlyst Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Marienlyst Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.