Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Marienlyst Ny Camping


Marielyst Ny Camping er beliggende tæt på en af de allerbedste børnevenlige badestrande i Danmark. I Marielyst findes der gode indkøbsmuligheder. Campingpladsen ligger omgivet af et stort sommerhusområde, som giver mange muligheder for at gå eller cykle turer og opleve den skønne natur.

Marielyst Ny Camping tilbyder store hyggelige pladser, som næsten alle er over 100 m2 og med gode læ forhold. For børnefamilier kan de mindste tilbydes legepladser med hoppepuder, og til de lidt ældre findes der minigolf, billard og spillemaskiner.

Af aktiviteter og seværdigheder i området kan blandt andet nævnes:
Marielyst Paintball, Marielyst Gokart & Paintball, Marielyst Bowling, Nykøbing Falsters travbane, Golf and Funpark, Knuthenborg Safaripark, Nykøbing Falster ZOO, Krokodille ZOO, Lalandia, Nykøbing Falster svømmehal, Aalholm Automobil Museum og Middelaldercentret.

I højsæsonen vil der være forskellige aktiviteter på pladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Marienlyst Ny Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54130243 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sillestrup Øvej 14 A, Sillestrup Strand, 4872 Idestrup


   Anmeld Marienlyst Ny Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Marienlyst Ny Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Marienlyst Ny Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Marienlyst Ny Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Marienlyst Ny Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Marienlyst Ny Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Marienlyst Ny Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Marienlyst Ny Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Marienlyst Ny Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.