Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Marina de Venezia


Marina de Venezia er en af Italiens allerstørste campingpladser. Det er faktisk en helt lille by med mere end 10.000 indbyggere. Her finder man flere restauranter, eget supermarked, slagter og bager samt et meget stort poolområde. Der er bygget et helt nyt vandland i 2008.

Lige nedenfor campingpladsen ligger den fantastiske strand. Bred, lavvandet og super børnevenlig.

Campingpladsen ligger næsten ude på spidsen af Lidoen, så man kan nemt tage færgen ind til Venedig.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Marina de Venezia   

Informationer

Lido de Jesolo
Italien


Yderligere info:
Tlf: 041 5302 511 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Dansk Friferie

Adresse og kort:
Via Montello 6, 30010 Cavallino Treporti


   Anmeld Marina de Venezia   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Marina de Venezia.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Marina de Venezia. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Marina de Venezia

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Marina de Venezia:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Marina de Venezia en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Marina de Venezia. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Marina de Venezia egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Marina de Venezia før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.Udflugtsmål i nærheden

Aqualandia Venedig