Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Middelfart Resort og KonferenceCenter


Middelfart ligger lige midt i et område med rigtig mange oplevelser for børn. Der er kun knap en time til Givskud Zoo og Legoland, og på Fyn finder du bl.a. Odense Zoo, Fun Park Fyn og Egeskov Slot.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Udendørs swimmingpool, Udendørs børnepool, Legeplads med stor hoppepude, Restaurant, Minigolf, dyrefold og DiscGolf.
Derudover er der Pool, bordfodbold og bordtennis i underetagen på hovedbygningen samt gratis trådløst internet overalt.Upload dine billeder

   Anmeld Middelfart Resort og KonferenceCenter    

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64410601 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Oddevejen 8, 5500 Middelfart


   Anmeld Middelfart Resort og KonferenceCenter    

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
ingen rating
Brugernes vurdering af Middelfart Resort og KonferenceCenter . 0 brugere har stemt.

Anmeldelser:
17-03-2010 Fed ferie Skrevet af Karen
Vi har været på ferie i Middelfart på Middelfart Ferie center hvilket kun kan anbefales til andre. Den dejlig natur og rare personale gjore at vi virklig følte os hjemme.
Børne spørg hvornår vi skal afsted igen.


Skriv en anmeldelse af Middelfart Resort og KonferenceCenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Middelfart Resort og KonferenceCenter :

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Middelfart Resort og KonferenceCenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Middelfart Resort og KonferenceCenter . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Middelfart Resort og KonferenceCenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Middelfart Resort og KonferenceCenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.