Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Midtfyns Camping


Midtfyns campingplads er beliggende i Midtfyns Fritidscenter som råder over svømmehal, idrætshal, campingplads med 4 campinghytter, cafeteria, minigolfbane, fodboldbaner samt petanque og beachvolley.

Gæster på campingpladsen får gratis adgang til svømmehallen i den daglige offentlige åbningstid ligeledes er der fri adgang til at benytte pladsens dejlige udenomsareal med minigolfbane og beachvolley, Midtfyns Fritidscenter er beliggende meget tæt på Ringe sø med vandrestier rundt om, som byder på store naturoplevelser.

Campingpladsen er åben fra maj til september.Upload dine billeder

   Anmeld Midtfyns Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62622151 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Søvej 32, 5750 Ringe


   Anmeld Midtfyns Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Midtfyns Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Midtfyns Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Midtfyns Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Midtfyns Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Midtfyns Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Midtfyns Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Midtfyns Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Midtfyns Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.