Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Mols Bjerge


Midt i Mols Bjerges fantastiske natur finder du Mols Bjerge Feriecenter. Kun en kort gåtur herfra er der naturoplevelser i stor klasse. Derudover byder Djursland på bl.a. Djurs Sommerland, Ebeltoft Zoo og Skandinavisk Dyrepark. Strandene på Djursland er forskellige men alle børnevenlige og lavvandede. Ebeltoft byder på hygge og smalle gader, mens Århus også kun er en kort tur fra centret.

Aktiviteter og faciliteter:
Udendørs swimmingpool, Legeplads, Tennis.Upload dine billeder

   Anmeld Mols Bjerge   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86352044 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Lyngevej 17, 8420 Knebel


   Anmeld Mols Bjerge   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Mols Bjerge.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Mols Bjerge. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Mols Bjerge

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Mols Bjerge:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Mols Bjerge en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Mols Bjerge. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Mols Bjerge egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Mols Bjerge før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.