Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Nørre Lyngvig Camping


På 440.000 m² pragtfuld naturområde finder man Skandinaviens største campingplads. Ikke sektions opdelt - Frit valg af plads. Herlig beliggenhed midt i det uberørte klit- og hedelandskab, mellem hav og fjord. Fri adgang til en af de skønneste badestrande i Danmark. Den ideelle plads for naturelskere og aktive feriegæster.

Svøm indendørs i det fri eller beskyttet under flot tag – alt efter vejret. Pladsen har Danmarks første open-air tag (overdækket swimmingpool med flytbart tag). Åben fra maj til oktober - opvarmet.

Pladsen har tre store legepladser med diverse hoppepuder, klatretårn og meget andet.

Der er vinteråbent.Upload dine billeder

   Anmeld Nørre Lyngvig Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97311231 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Holmsland Klitvej 81, 6960 Hvide Sande


   Anmeld Nørre Lyngvig Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Nørre Lyngvig Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Nørre Lyngvig Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Nørre Lyngvig Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Nørre Lyngvig Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nørre Lyngvig Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nørre Lyngvig Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nørre Lyngvig Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nørre Lyngvig Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.