Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Nab Camping


Nab Camping er en hyggelig familieplads med en dejlig atmosfære. Pladsen er beliggende i et roligt og naturskønt område med en smuk panorama udsigt ud over det sydfynske øhav.

Beliggenheden i det smukke fynske landskab giver god mulighed for afslapning og er en god base for de aktive friluftsmennesker, der holder af cykel- og traveture. Pladsen har direkte adgang til gode bade- og fiskemuligheder.

Lystfiskere, surfere og sejlere har alle ideelle udfoldelsesmuligheder i et smukt og rent havmiljø. Pladsens mål er, at vores gæster opfatter et besøg på Nab camping som et afslappende fristed og ikke blot et overnatningssted.

Nab Camping etablerede i 2008 en ny stor og dejlig legeplads med bl.a. klatrestativer, hængekøjer og hoppepude, som giver børnene rige muligheder for en masse god leg og socialt samvær. Ved siden af legepladsen er placeret en petaquebane. Ved legepladsen findes desuden moon-cars, som står til fri afbenyttelse af børnene.Upload dine billeder

   Anmeld Nab Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62616779 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kildegårdsvej 8, Åstrup, 5600 Faaborg


   Anmeld Nab Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Nab Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Nab Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Nab Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Nab Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nab Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nab Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nab Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nab Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.