Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Naldmose Strand Camping


Naldmose Strand camping er et centralt udgangspunkt for udflugter til Danfoss Universe, Sommerland Syd, Dybbøl banker, handelsbyerne Sønderborg, Flensborg, og eventuelt et smut med færgen til Fyn eller Ærø. Fra en stor del af pladserne, og fra de fleste hytter er der havudsigt.

Der er 2 legepladser. Den ene for de lidt mindre børn, ligger centralt på pladsen, og kan overvåges fra en stor del af pladserne, og fra de fleste hytter. Den anden med hoppepude ligger i skovkanten på den vestlige del af pladsen. Der ligger også en 18 hullers minigolfbane, petanquebane samt boldbane. Der er masser forskellige 2-3 og 4 hjulede køretøjer til fri afbenyttelse for børnene.
Derudover har pladsen noget af Danmarks bedste bade- og fiskevand, børnevenlig strand, badebro, bådslip. I er velkommen til at medbringe jeres egen båd. I lystbådehavnen er der bådudlejning og mulighed for fisketure med kutter.Upload dine billeder

   Anmeld Naldmose Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74474249 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Naldmose 12 Fynshav, 6440 Augustenborg


   Anmeld Naldmose Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Naldmose Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Naldmose Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Naldmose Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Naldmose Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Naldmose Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Naldmose Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Naldmose Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Naldmose Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.