Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Nexø Familiecamping


Nexø Familiecamping er den eneste campingplads på Bornholm som ligger helt ud til vandkanten. Nyd Deres ferie tæt ved Østersøen, Stenbrudssøen, skov og eng. Bademuligheder ved Halleklipperne få hundrede meter fra pladsen - eller sandstrandene syd for Nexø. Pladsen ligger indenfor byzonen og i gåafstand til havn, centrum med forretninger - og 4 supermarkeder der har åben alle ugens dage.

Ved Nexø Familiecamping er en lille badebro. Her er der mulighed for at bade eller fiske.
Få hundrede meter fra pladsen ligger to tidligere stenbrud. Det mindste benyttes som badesø som bliver varmt tidligt på sæsonen. Halvdelen er 30-100 cm dybt - resten meget dybt. Men man skal bade under opsyn - vandet er stillestående.

Umiddelbart syd for Nexø begynder sandstranden. 3 km syd for Nexø ligger badebyen Balka med en meget børnevenlig strand.

Børnene har mulighed for at boltre sig på pladsens spændende legeplads. Til alle børn og barnlige sjæle har vi dart, petanque, vikingespil, bordtennis, fodboldspil og en 12 hullers billardgolf-bane.
Upload dine billeder

   Anmeld Nexø Familiecamping   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56492721 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Stenbrudsvej 26, 3730 Nexø


   Anmeld Nexø Familiecamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Nexø Familiecamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Nexø Familiecamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Nexø Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Nexø Familiecamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nexø Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nexø Familiecamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nexø Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nexø Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.