Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Nivå Camping


Nivå Camping er en to-stjernet familiecampingplads, som ligger utrolig flot i landlige omgivelser i nærheden af stranden og strandengene. Pladsen breder sig ind i Lave Skov og ligger som naturpark med søer, stier og broer. Her er et rigt fugleliv.

Pladsen har er en lille legeplads med den altid populære hoppepude. Desuden er der gynger, sandkasse, vippedyr og et lille klatretårn. Der er mulighed for at leje en lille blå go-cart.

Børnene kan også hilse på gederne Rikke og Lucy. De kan rigtig godt lide salat og andet grønt. De er hele pladsens maskotter.

Nivå Camping er et rigtigt godt udgangspunkt for udflugter til det skønne NORDSJÆLLAND. Besøg alle de skønne steder med bl.a. Fredensborg Slot og Kronborg Slot i Helsingør eller tag båden til Hven. Det er jo også på Nordsjælland, man har nogle af de mest mondæne badestrande i Danmark. Men måske er det KØBENHAVN der kalder. Nivå Camping ligger 30 km fra Rådhuspladsen. Der er tog- og busafgange flere gange i timen. Her finder man alt, hvad en spændende storby kan byde på:
Tivoli, Operahuset, Den lille Havfrue, Rundetårn o.s.v.Upload dine billeder

   Anmeld Nivå Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 49145226 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sølyst Alle 14, 2990 Nivå


   Anmeld Nivå Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Nivå Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Nivå Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Nivå Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Nivå Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nivå Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nivå Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nivå Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nivå Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.