Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Nordskoven Strand Camping


Nordskoven Strand Camping er en familieplads beliggende direkte til fineste sandbadestrand. Hvad enten du kommer med eget cykeltelt eller 7 meter campingvogn, er der en plads til dig. Vælger du blot at pakke kufferten og ønsker at leje, kan pladsen tilbyde komfortable hytter eller campingvogne. Der er noget for enhver smag og pengepung.

Pladsen henvender sig til gæster, der sætter pris på fred og ro, uden unødig gøgl, tant og fjas. Øen byder på så mange oplevelsesmuligheder, at det er rart at have en fredelig base at vende hjem til.

Af børnefaciliteter kan pladsen tilbyde: Legeplads, trampolin, hoppepude, bordtennis, udendørs skak og 12 hullers minigolfanlæg.
Vandfaciliteter indenfor 1 km: Bådslip, Nørrekås havn, windsurfing, svømmehal, rutschebane min. 10 m, børnebassin - 40 cm.Upload dine billeder

   Anmeld Nordskoven Strand Camping   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 40203068 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Antoinettevej 2, 3700 Rønne


   Anmeld Nordskoven Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Nordskoven Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Nordskoven Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Nordskoven Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Nordskoven Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nordskoven Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nordskoven Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nordskoven Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nordskoven Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.