Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Nyborg Strandcamping


Nyborg Strandcamping er en unik familiecampingplads, beliggende direkte til Storebælt med panoramaudsigt til Storebælt. Pladsen har en dejlig børnevenlig sandstrand, og ligger ikke langt fra centrum og mange seværdigheder.

Til børnene har pladsen en stor legeplads med hoppepude, legeplads direkte på stranden, stranden med badebro, netcafe, badmintonbane, billard, bordtennis, bordfodbold og kæmpe klodser.

Nyborg Strandcamping afholder jævnligt aktiviteter, hvor gæsterne morer sig med fodboldkampe, beach-håndbold turnering, rundbold, maraton, billardturneringer, banko, skattejagt, høstfest, sankthansbål osv. Vær med selv, eller lad børnene være med, så du har lidt tid for dig selv – du bestemmer selv!

I sommerferien har pladsen også forskellige aktiviteter, f.eks er der hvert år besøg af et lysstøberi, i 2006 havde pladsen besøg af fjord og bæltcentret, ballonmand, campus osv.Upload dine billeder

   Anmeld Nyborg Strandcamping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 65310256 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hjejlevej 99, 5800 Nyborg


   Anmeld Nyborg Strandcamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Nyborg Strandcamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Nyborg Strandcamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Nyborg Strandcamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Nyborg Strandcamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nyborg Strandcamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nyborg Strandcamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nyborg Strandcamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nyborg Strandcamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.