Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Nykøbing Nordstrand Camping


En super plads i et naturskønt område med 200 meter til en af Danmarks fineste badestrande. Rolig, harmonisk og børnevenlig. Odsherred, Odden kirke og spøgelser på Dragsholm Slot. Golf, fiskeri og afslapning.

Pladsen er rolig, harmonisk og meget børnevenlig. I en gåafstand af 2 km ligger Nykøbing Sjælland by, der med sine gågader og mange butikker danner rammen om adskillige ferieoplevelser for tusinder af turister. Syd for Nykøbing Sjælland ligger Anneberg med en stor samling skulpturer, antikke glas og kunst. Forlystelsesparken Sommerland Sjælland ligger i Højby, som også byder på golf og ”put and take” søer til fritidsfiskeri. Prøv et besøg i Rørvig ca. 7 km fra pladsen – et idyllisk landsbymiljø med stråtækte bygninger, tingsted og en charmerende lystbådehavn med masser af liv.Upload dine billeder

   Anmeld Nykøbing Nordstrand Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59911642 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Nordstrandvej 107, 4500 Nykøbing Sj.


   Anmeld Nykøbing Nordstrand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Nykøbing Nordstrand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Nykøbing Nordstrand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Nykøbing Nordstrand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Nykøbing Nordstrand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nykøbing Nordstrand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nykøbing Nordstrand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nykøbing Nordstrand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nykøbing Nordstrand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.